- 43 syawal 1434: RTM masih beraya...! -

Sep 20, 2013


RTM masih beraya lagi nampaknya.
tak serik-serik. ke?
atau memang ada sabotaj orang dalam.

itu hari kecoh dan terpaksa minta maaf kepada PDRM.
logonya bertulis 'Polis Raja di Malaysia"
lepas tu ketua polis negara, Khalid Abu Bakar dibubuhnya nama MB Selangor, Khalid Ibrahim.

aku taklah pulak nk menghebah dalam facebook. kesian kat staf RTM asyik kena bamboo...!
sure kalau letak, ada yg share atau mensensasikannya jadi isu besar...!

ini bukan gambar edit ke ape. aku tak reti pun bab edit gambar ni.
lagipun buat apa aku nak menipu?
apa untungnya?
aku ambik direct dari tv, guna kamera henfon aku yang cikai tu.

ni kejadian petang semalam.
aku terperasan ada sesuatu yg tak kena...

tengoklah pics ni dan tafsirkan sendiri.
gerenti geleng kepala...
di bhg bawah sudut kiri tu, bertukar-tukar menunjukkan waktu, tarikh masihi dan tarikh hijrah





4 refleksi:

rahimin said...


hahahaha beraya sakan...48 syawal

Irfa said...

KESIAN..AKU DAH LAMA X TGK TB1

Ummiarissa Mahdi said...

saya pun dah lama tak tengok RTM...hehehe

bangsawan nilai said...


itula pasal...bila 'tertengok' inilah jadinya hahaha