- jalan-jalan layan perut -

Nov 9, 2011


ini kira bawah label baru la dlm blog bangsawan nilai. aku syorkan kedai ini kepada peminat nasi beriyani. terletak di corner lot daripada deretan kedai selepas pusat kesihatan salak - kalau ikut dari pekan salak lama atau sepang atau jalan nilai lama. kalau ikut dari salak tinggi - belah kanan jalan selepas masjid salak. set beriyaninya ada kambing, ayam atau daging. taklah mahal sangat dlm rm10 satu set, memang berbaloi. ramai gak yang tapau atau tempah katering. sedap tak? kalau tak sedap aku tak rekomen laa...
kalau nak belanja kengkawan pun tak jatuh standard la.

4 refleksi:

HappyIrfa said...

kat opis kami pun selalu tempah kat sini.mmg sedap pun

rahimin said...

aku tunggu nko belanja la...nak belanja kena jaga standard kan hi hi

editor kampung said...

lenkali tunjuklah nasi baryaninya, tunjuk gamabr kedai wat pe ha ha

bangsawan nilai said...

happy irfa...
mmg sdp kan

min,
setakat belanja nko, xde hal

editor kg,
nanti aku amikkan gambarnya ya