- sudah di tangan lagikan terlepas . . . -

Nov 25, 2011

kaki buku mcm aku selalunya rasa rugi atau terkilan kalau tak sempat pergi mana-mana book fair. semasa big bad wolf di MAEPS tempoh hari tak sempat pergi. jadi, tengah hari semalam pergilah ke aftermath sale di south city plaza. kata kengkawan taklah sehebat yg original. mungkin tinggal sisa-sisa je. tapi utk memuaskan hati pergi jugak ke sana. weh ramai jugak yg datang. angkut dgn troli, beg besar & kotak. masih punya banyak buku utk dipilih dan dibeli. harganya RM5 ke bawah walaupun beli buku hard cover atau coffee table.


terlampau sesak dgn orang dan buku. sebab ruangnya agak sempit. nak memilih buku pun terpaksa berhimpit-himpit. jadi aku tumpukan saja nak beli buku utk eril, erol & erin. dah siap pilih dah. tapi bila nak bayar, mungkin sbb takde ruang kaunter bayaran tak banyak & pembeli terpaksa beratur panjang dan berputar-putar tak bergerak.sudahlah masing-masing borong buku banyak. dgn berat hati ambil keputusan tak jadi beli, tak sanggup nak tunggu utk membayarnya, mungkin ambik masa yg lama. wajarlah  penganjur tukar tempat lebih luas utk lain kali...frust!

2 refleksi:

HappyIrfa said...

selalu jugak jadi camtu.tinggal je dahlah penat pilih tapi kurang sabar nak tunggu giliran membayar.

bangsawan nilai said...

tak sanggup den. panjang teramat sgt & masing2 beli bertroli bnyk