- quote minggu ini -

Jun 29, 2011

1.
"you agak-agak ada speed trap tak kat area ni?" tanya seorang kawan padaku yg duduk di sebelah, secara ikhlas dan bersungguh-sungguh sambil memandu dengan kelajuan 130km/j
2.
"kenapa kau tak mintak..." kata seorang kawan sekerja sambil memulangkan rm50 yg 'dipinjam'nya hujung bulan lepas.
3.
"mungkin auditor sebelum ini terlepas pandang..." jawab auditor yg mengaudit kompeni aku bila aku mempersoalkan ketakakuran yg diberikannya tetapi ditafsirkan akur oleh auditor sebelum ini berkali-kali. sepatutnya ketakakuran pada auditor.
4.
"surat lantikan dah ada, dah sign dah..." jawab pegawai sumber manusia, sama seperti 2 minggu lalu, anehnya 'surat itu' belum sampai lagi. mungkin pusing malaysia dulu.
5.
"manisnya kurma iniii.....haaaaaaaaaa" kata erin sambil tersengih, walhal dia makan gula-gula choclairs.
6.
"peranjat...boboiii" yg ini quote paling banyak aku dengar sepanjang minggu ni, kat mana-mana pun.

3 refleksi:

Anonymous said...

mmg ori quote nih....ha hah

HappyIrfa said...

semput lagi..hehe

rahimin said...

pranjat boboiii....haaaaaaaaa