makan bola, tidur bola

Feb 16, 2009

sumber foto : manutd.com
ramai yg mengeluh. kenapa sjk kebelakangan match yg melibatkan man utd berlangsung lewat.
kalau match, pertengahan minggu tu, paham2lah sbb main mlm di sana.
tapi matchhujung minggu pun lewat jugak.
smlm lwn derby (FA cup) start 12:30am.
sebelum tu lwn west ham 12:00am, lwn everton pun 1:30am
lwn fulham nanti pun 3-4 pagi.
apa boleh buat, skrg ni rangkaian stesen tv & penaja yg lebih berkuasa menentukan jadual perlwnan.
khabarnya penyokong di england pun tak berapa berkenan. ssb menyukarkan mrk utk travel ke stadium pasukan lwn yg jauh sbb start lewat. jadi perancangan perjalanan terganggu.
kalau dulu secara tradisinya pukul 3:00pm petang sabtu (di m'sia - 10-11pm), sepak mula utk semua perlwnn. cuma ada satu live di tv utk match of the day.
penyokong di m'sia & sewaktu dgnnya, terpaksala bersengkang mata.
kalau menang tu berbaloila, kalau kalah...letih bro!

2 refleksi:

suriahoney said...

is it true that guys said,tengok org score gol pas mcm buat xxx, ops!

tg shaaban said...

err...no comment